Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Joan Contreras Podcast

PARA EMPEZAR el día DE BUEN HUMOR

Muchas gracias por tu interés en colaborar con el Podcast. Agradezco mucho tu interés y tu colaboración. Aquí abajo encontrarás las diferentes formas de poder subscribirte según la cantidad mensual que desees donar: 
- Subscripción básica: 2 euros al mes.
- Subscripción extra: 5 euros al mes. 
- Subscripción premium: 8 euros al mes.

También puedes hacer una subscripción puntual en el último apartado. 

En cualquier opción tienes que dar al botón "Subscríbeme" y seguir las instrucciones. 

Cualquier duda me puedes enviar un correo a divulgacion@joancontreras.com
Bàsica
Amb aquesta subscripció Bàsica estàs ajudant a que "Joan Contreras Podcast" segueixi endavant cada dia, cada matí, donant-te informació, bon humor, aprenentatge de psicologia, comunicació i creixement personal.

És una manera d'agraïr la tasca feta cada dia, de forma altruïsta, sense publicitat, amb unes rutines que et poden ajudar a afrontar el dia a dia de forma diferent. Amb bon humor.

Gràcies de tot cor per la teva subscripció!!!
2,00 € mensuals
Extra
Amb aquest patrocini mensual Extra podràs tenir accés a l'índex de tots els podcasts!! Tots els podcasts classificats per temes!!!

  • T'agradaria tornar a escoltar fàcilment al "Poeta"?
  • Vols saber cosas que vàrem parlar sobre les pors?
  • Tinc un problema amb un adolescent!!! en quin podcast va parlar de tècniques de comunicació?

Tots els podcasts classificats per temes. Al costat de cada tema trobareu els tremes tractats i un enllaç on us dirigirà directament a l'àudio. 

Consulta cada tema i torna a escoltar fàcilment el podcast!!!

També de tant en tant aniràs trobant transcripció dels programes o poesies que hagi narrat "El Poeta". 
5,00 € mensuals
Premium
Si tiens una subscripció Premium podràs escoltar dos Podcasts en exclusiva cada mes, incloent totes les avantatges de les subscripcions "Bàsica" i "Extra". La durada d'aquests Podcast Premium és major, arriba cap als 15-20 minuts.

A més, trobaràs exercicis i dinàmiques a fer a partir de la informació dels Podcasts sobre emocions i sistema de creences. Senzills exercicis per a poder entendre's un millor i comprendre millor a la gent que ens envolta.

Un patrocini Premium per tots aquells que tenen intenció de crèixer personalment, qüestionant vivències que pot ser poden ser d'una altra manera. De forma fàcil i amb tacte es podrà aprofundir en el delicat món emocional de cadascú. 
8,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat